Nyt kursusforløb i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus

Mindfulness i den moderne organisation

– lev vågent, se klart og stå stærkt

Mindfulness i den moderne organisation

Vi vil gerne have det bedste og det meste ud af vores liv – på jobbet og privat. Alligevel lever mange af os livet halvt i hverdagens hamsterhjul. Den ene dag tager den anden, og vi udskyder at tage aktivt stilling til, hvordan vi opnår det vi ønsker. Sådan behøver det ikke at være.

’Mindfulness i den moderne organisation’ er et forløb for dig, der er klar til at stikke en kæp i det store hamsterhjul. Et forløb for dig der tør stoppe op, kigge indad og som ønsker at finde en ro og balance, der styrker dig som menneske og i rollen som leder.

På forløbet får du værktøjer til at arbejde med mindfulness, som du kan bruge aktivt i dit arbejdsliv. Til gavn for både dig selv og din organisation. Du bliver mere bevidst om, hvordan du kan lytte uden filter – til dig selv og til andre, se mere klart samt mærke, hvad der føles rigtigt for dig selv.

Forløbet giver dig et stærkt afsæt til at lede med større nærvær samt træffe gode og bæredygtige beslutninger for dig selv og din organisation. Derudover stiller vi skarpt på mindful kommunikation, hvor du arbejder med din executive presence, kropssprog, grounding og nærvær i samtalen.

Forløbet er ikke et quickfix, men vi sætter en proces i gang, som sigter mod, at du både selv kommer til at stå stærkere – og gennem mindfulness i virksomheden kan skabe bedre arbejdsmiljø og styrke trivsel.

På forløbet får du teori, metoder og teknikker, du kan bruge med det samme i praksis. Og så kan du glæde dig til et forløb, hvor vi også skal meditere, hvile, gå ture og ikke mindst turde være stille. Som hjemmeopgave vil der være læsning, etablering af egen meditationspraksis, simpel mindfulnesstræning og selvrefleksion/logbog.

Dine undervisere er Marie Kronquist & Tina Hjortshøj Bilsbo.

Tilmelding og info

Forløbet kan tages både i København (start 21. oktober) og i Aarhus (start 28. oktober 2024).

Du får blandt andet 4 hele undervisningsdage og mulighed for eksamen.

Læs mere og tilmeld dig her

Marie Kronquist
Marie Kronquist er en buddhistisk lærer som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed. Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden. Hun er en del af det globale buddhistiske Shambhala netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

Tina Hjortshøj Bilsbo har siden 2008 været værtstræner, caster og coach for TV- og radioværter og har arbejdet med flere hundrede værter og eksperter. Hun har mere end 30 års erfaring i mediebranchen og en baggrund som vært på både TV og radio, journalist, producent og redaktionschef. Tina træner værter på alt fra X-factor til P4, underholdning til nyheder og eksperter indenfor alle felter.