Om

Be by Bilsbo tilbyder medie- & værtstræning til dig, som skal være på. Dig som ønsker at blive bedre til, at kommunikere med gennemslagskraft, troværdighed og personligt udtryk.

Be by Bilsbo coacher nogle af landets bedste TV- og radioværter, men henvender sig også til dig, der arbejder i erhvervslivet, det offentlige eller organisationer og har brug for, at udkomme effektivt og overbevisende.

Tina Hjortshøj Bilsbo har siden 2008 været værtstræner & coach for TV- og radioværter.

Med mere end 30 års erfaring i mediebranchen og en baggrund som vært på både TV og radio, journalist, producent, redaktionschef, forfatter, foredragsholder, oplægsholder, speaker, underviser, tilrettelægger, producer, konceptudvikler og projektleder har Tina et velfunderet afsæt til at rådgive og udvikle professionelle kommunikatører.

Tina Hjortshøj Bilsbo er desuden uddannet Master Coach og certificeret stemmetræner/voicecoach. Hun arbejder med afprøvede metoder til at udvikle, fremkalde og udfordre dig, der skal være  og ligefrem have det godt med det.

Unikke træningsforløb

Der er ikke en vært,  direktør, politiker, ekspert, foredragsholder eller virksomhed der er ens og derfor er der heller ikke et ens træningsforløb.

Forløbet  tilrettelægges individuelt efter behov, fokus, udfordringer og mål.

Medieforskning viser, at det som er vigtigst for publikum, seere og lyttere er om du fremstår troværdig og ægte. BUM!

Hjerneforskning viser at noget af det første vi bedømmer et fremmed menneske på er: Kan jeg stole på denne person? Kan jeg respektere denne person? Derfor er det vigtigt at du er ægte og troværdig, på en professionel måde.

Jeg vil blandt andet træne dig i at læne dig ind i og op ad din viden, din kontrol, din magt, din faglighed og dine kompetencer  så du ikke skubber dem foran dig og dermed gør at man har svært ved at se DIG.

Det du ER, kan råbe så højt, at man ikke kan høre hvad du siger!

Så du skal VÆRE!

Noget af det vi arbejder med er:

 • Kropssprog
 • Stemmen
 • Virkemidler
 • Spændevidde
 • Fortrolighed med medierne
 • Forberedelse
 • Efterkritik
 • Nervøsitet
 • Nærvær
 • Troværdighed
 • Bevidst udtryk
 • Ubevidst udtryk

Hvad siger kunderne?

Siden min ansættelse hos Danmarks Radio i 2008, har jeg haft et tæt samarbejde med værtstræner og coach Tina Hjortshøj Bilsbo. Tina har en betydningsfuld aktie i min udvikling som vært gennem de sidste 9 år.
At være vært er et håndværk, som man skal lære. Derfor er det vigtigt, at have en værtstræner tilknyttet, så man derved sikrer, at ens udvikling som vært ikke går i stå. I Tinas arbejde med mig, har hun altid været utrolig konkret i sin kritik, ærlig, kærlig og i det hele taget skabt rammerne så jeg har følt mig godt tilpas. Hun er vigtig for mig. Både personligt, men også i forhold til mit arbejde.

Senest har jeg arbejdet sammen med Tina under X Factor. Hun indgik naturligt i produktions – og redaktions sammenhæng, og fungerede som min allierede sæsonen igennem. Jeg er hende taknemmelig for meget – og kan varmt anbefale hende til andre. Selvom jeg helst vil have hende for mig selv

– Sofie Linde, Værtinde

Som forberedelse til mit job som en af værterne på programserien Spartan på Kanal5 i efteråret 2016, tilbragte jeg et par intense dage sammen med Tina Hjortshøj Bilsbo, da jeg havde brug for træning i form af spørgeteknik, sparring og definering af mig selv i den rolle jeg skulle udfylde i programmet.

Tina var yderst professionel i sit arbejde sammen med mig og har enorm stor viden omkring, hvad der fungerer godt på den anden side af skærmen, og hvordan du bevare din autenticitet samtidig med, at du formidler et budskab.
Jeg vil til hver en tid benytte mig af Tinas kompetencer, hvis jeg igen skal formidle noget udadtil som vært eller performer på anden vis.

– Rikke Hørlykke, Ejer af Hørlykke Performance og tidl. professionel håndboldspiller

Det lidt slidte udtryk “at man skal være den bedste udgave af sig selv” er faktisk dét Tina så smukt har lært mig: At tage de bedste komponenter fra privatpersonen og fremkalde dem i radio- og tv-værten.
Hun er en kærlig og kompetent læremester, som jeg anbefaler varmt.

– Kasper Harboe, Vært på P4