Jeg tilbyder

Public speaking

”Jeg ville hellere dø!” – sådan har de fleste det, med at skulle tale i en større forsamling eller kommunikere i medierne. Men sådan behøver det ikke at være.

Du kan også lære at udtrykke dig med troværdighed, gennemslagskraft og personlighed – og ligefrem have det godt med det.

I en virkelighed med en stadigt mere og mere intens informationsstrøm har behovet for at formidle viden og holdninger på en skarp, autentisk og artikuleret måde aldrig været større. Det stiller store krav til dig, der skal udkomme på en effektiv, men samtidig karismatisk måde.

Den eneste du ikke kan se i lokalet er dig selv. Så hvis du ofte står på ” talerstolen”, er det vigtigt at vide hvordan du fremstår og om dit budskab trænger igennem.

 

Jeg tilbyder målrettet og individuel undervisning i, hvordan du behersker og styrker netop din evne til at trænge igennem, styrker dit budskab og er bevidst om dine virkemidler.

Public Speaking træning henvender sig  til dig, der har public speaking som en naturlig del af din profession uanset om det er i erhvervslivet, organisationer, eller medier.